Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ
Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.
Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασµένα φύλλα (30x37cm περίπου).
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.
Οδηγίες Απόψυξης:
Αφαιρέστε από τη συσκευασία το ένα ή και τα δύο φύλλα ανάλογα µε τη συνταγή σας. Πριν να χρησιµοποιήσετε τη Ζύµη Κουρού, µπορείτε να την τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στην συντήρηση του ψυγείου σας ή αφήστε την να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να την αποψύχετε σφραγισµένη µέσα στο σακουλάκι της. Μην προσπαθήσετε να την ξεδιπλώσετε αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Αν συµβεί αυτό περιµένετε να ξεπαγώσει πλήρως, φέρτε τα δυο κοµµάτια το ένα δίπλα στο άλλο και πατήστε τα µε το δάκτυλο σας µέχρι να ενωθούν. Φροντίστε η Ζύµη Κουρού, να έχει ξεπαγώσει αλλά να µην έχει ζεσταθεί το ζυµάρι της για να µπορείτε να τη χρησιµοποιήσετε πιο εύκολα.
Οδηγίες Χρήσης:
-
Ξετυλίξετε την ζύµη πάνω στο πλαστικό φιλµ που είναι τυλιγµένη η ζύµη και αναποδογυρίστε την µε το πλαστικό φιλµ στην βουτυρωµένη ταρτιέρα ή το ταψί σας.
-
Στη συνέχεια πατήστε µε τα χέρια σας από την πλευρά του φιλµ ώστε η ζύµη να πάρει τη µορφή του σκεύους σας, ξεκολλήστε το φιλµ απλά τραβώντας το και θα έχετε µεταφέρει την ζύµη χωρίς καν να λερώσετε τα χέρια σας.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη ([μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια {από: ηλίανθο, βαμβακόσπορο, σόγια} και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη {από: φοίνικα} σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη {από: ηλίανθο}], ρυθμιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωμα), νερό, αβγό, ζάχαρη, αλάτι, μαγιά 0,5%, διογκωτικές ύλες (άλατα πυροφωσφορικού οξέος, ανθρακικά άλατα νατρίου).
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: γάλα, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.