ΣΦΟΛΙΑΤΑ
Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.
Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασµένα φύλλα (30x37cm περίπου).
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.
Οδηγίες Απόψυξης:
Αφαιρέστε από τη συσκευασία το ένα ή και τα δυο φύλλα ανάλογα µε τη συνταγή σας. Πριν να χρησιµοποιήσετε τη Σφολιάτα, µπορείτε να την τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στην συντήρηση του ψυγείου σας ή αφήστε την να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να την αποψύχετε σφραγισµένη µέσα στο σακουλάκι της. Μην προσπαθήσετε να την ξεδιπλώσετε αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Αν συµβεί αυτό, περιµένετε να ξεπαγώσει πλήρως, φέρτε τα δυο κοµµάτια το ένα δίπλα στο άλλο και πατήστε τα µε το δάκτυλο σας µέχρι να ενωθούν. Φροντίστε η Σφολιάτα να έχει ξεπαγώσει, αλλά να µην έχει ζεσταθεί το ζυµάρι της για να µπορείτε να τη χρησιµοποιήσετε πιο εύκολα.
Οδηγίες Χρήσης:
Ξετυλίξτε τη ζύµη πάνω στο πλαστικό φιλµ που είναι τυλιγµένη η ζύµη και αναποδογυρίστε την µε το πλαστικό φιλµ στη βουτυρωµένη ταρτιέρα ή το ταψί σας. Στη συνέχεια πατήστε µε τα χέρια σας από την πλευρά του φιλµ ώστε η ζύµη να πάρει τη µορφή του σκεύους σας, ξεκολλήστε το φιλµ απλά τραβώντας το και θα έχετε µεταφέρει την ζύµη χωρίς καν να λερώσετε τα χέρια σας. Αν απαιτείται κόψιµο µπορείτε να κάνετε την προεργασία πάνω στο πλαστικό φιλµ διατηρώντας τον πάγκο της κουζίνας σας καθαρό.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, φυτική µαργαρίνη ([µη υδρογονωµένα φυτικά έλαια {από: ηλίανθο, βαµβακόσπορο, σόγια} και µη υδρογονωµένα φυτικά λίπη {από: φοίνικα} σε µεταβαλλόµενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωµατοποιητές [µόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη {από: ηλίανθο}], ρυθµιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωµα), νερό, αλάτι.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: αβγό, γάλα, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.