Υλικά
1 συσκευασία Φύλλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KANAKI
200 γρ. τυρί φέτα
200 γρ. νωπή μυζήθρα η ανθότυρο
Για τη μπεσαμέλ:
½ λίτρο φρέσκο γάλα
3 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. βούτυρο
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Για τη μαρμελάδα:
4 ντομάτες
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. φουντούκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Προετοιμασία - Βήματα
Για τη μαρμελάδα ντομάτας κόβουμε στα τέσσερα 6 μεσαίες ντομάτες, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό, τις αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά. Για τη μπεσαμέλ σε μία κατσαρόλα βάζουμε δυο κουταλιές της σούπας βούτυρο, δυο κουταλιές αλεύρι, λίγο νερό, μισό λίτρο γάλα και σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας το αφήνουμε μέχρι να δούμε μια ωραία υφή. Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένo μοσχοκάρυδο. Βάζουμε 150 γρ. φέτα, 150 γρ. ανθότυρο και τα ανακατεύουμε. Όταν δούμε ότι η ντομάτα βγάζει υγρά ρίχνουμε δυο κουταλιές καστανή ζάχαρη, βγάζουμε τις φλούδες, βάζουμε 1 κ.σ. λευκό ξύδι, αλάτι, φουντούκια και τα μπλεντάρουμε όλα μαζί. Ανοίγουμε μια συσκευασία Φύλλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KANAKI. Σε κάθε τρίγωνο τυροπιτάκι βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα και το ρίχνουμε σε ζεστό λάδι για να τηγανιστή.