top of page
Υλικά
Για τα τυρομπαστούνια:
700 γρ. Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
σουσάμι
μαυροσούσαμο
Για τη γέμιση:
400 γρ. φέτα
100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
1 αβγό
Προετοιμασία - Βήματα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη θρυμματισμένη φέτα, το φρέσκο τυρί κρέμα, ανακατεύουμε και σπάμε μέσα στο μείγμα ένα αβγό.
Χωρίζουμε τη Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ σε οκτώ ίσα μέρη. Ανοίγουμε κάθε κομμάτι ζύμης σε μακρόστενο Φύλλο.
Κατά μήκος του φύλλου βάζουμε λίγη γέμιση στη μέση. Κλείνουμε το Φύλλο κατά μήκος (δεν σφραγίζουμε τη γέμιση στο πλάι, μένει ανοιχτό). Αλείφουμε την επιφάνεια με νερό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαυροσούσαμο.
Ψήνουμε στους 180°C για 30', μέχρι να ροδίσουν καλά. Όταν αφήσουμε τα τυροµπαστούνια να κρυώσουν λίγο, το Φύλλο γίνεται τραγανό σαν μπισκότο.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το link -->
bottom of page