top of page
Υλικά
1 φύλλο ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
Για τη γέμιση:
200 γρ. φέτα
80 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
1 αβγό
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 κρεμμύδι ξερό
πιπέρι
Για την επικάλυψη:
2 κ.σ. γάλα
2 κ.σ. βρώμη
2 κ.σ. σουσάμι
Προετοιμασία - Βήματα
Κόβουμε το φύλλο σε 8 ίσα τρίγωνα. Σοτάρουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι με την πιπεριά. Σε ένα μεγάλο μπολ λιανίζουμε τη φέτα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα σοταρισμένα λαχανικά, 1 αβγό, ψιλοκομμένο δυόσμο, πιπέρι κι ανακατεύουμε. Βάζουμε τη γέμιση στα 4 τρίγωνα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 4 τρίγωνα. Αλοίφουμε με γάλα. Πασπαλίζουμε με βρώμη και σουσάμι. Ψήνουμε στο airfryer στους 190°C για 14 λεπτά, γυρνάμε τις τυρόπιτες από την άλλη και ψήνουμε άλλα 4 λεπτά.
bottom of page