Υλικά
Για 12 τυροκούλουρα:
1 συσκευασία ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
200 γρ. φέτα τριμμένη
3 αβγά
σουσάμι και μαυροκούκι για την επιφάνεια
ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Χτυπάτε ελαφρά τα 2 αβγά και τα ανακατεύετε με τα τυριά και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ακολουθώντας τις οδηγίες, φτιάχνετε τα τυροκούλουρα, τα βάζετε σε ένα ταψί, χτυπάτε το 1 αβγό με 2 κουταλιές νερό, αλείφετε την επιφάνεια μ’ αυτό και πασπαλίζετε με το σουσάμι και το μαυροκούκι. Ψήνετε τα τυροκούλουρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 35 λεπτά.
Για να φτιάξετε Τυροκούλουρα:
Κόβετε κάθε φύλλο σφολιάτας στο πλάτος του σε 6 λωρίδες. Μοιράζετε το μείγμα και το απλώνετε στο κέντρο κάθε λωρίδας.
Αλείφετε τις άκρες της σφολιάτας με λίγο νερό, τυλίγετε σε ρολό και πατάτε ελαφρά τις άκρες για να κολλήσουν.
Τυλίγετε κάθε ρολό για να σχηματίσετε ένα κουλούρι.