top of page
Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
1 φλιτζάνι μέλι
1 φλιτζάνι τριμμένη καρυδόψιχα
κανέλα
λάδι για το τηγάνισμα
Προετοιμασία - Βήματα
Σε μια κατσαρόλα βάλτε το λάδι να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά. Αφού τηγανίσετε τις τηγανίτες, βγάλτε τις από το τηγάνι και αφήστε τις σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν. Περιχύστε τις με το μέλι και πασπαλίστε τις με την καρυδόψιχα και με την κανέλα.
Για να φτιάξετε Τηγανίτες:
Απλώστε το φύλλο της Ζύμης για Πίτσα στον πάγκο εργασίας και κόβουμε τις 4 κάθετες λωρίδες της συσκευασίας σε 4 κομμάτια.
Χωρίστε τα κομμάτια της ζύμης και τηγανίστε τα σε λάδι, σε μικρές ποσότητες κάθε φορά για να μη κολλήσουν μεταξύ τους. Φροντίστε το λάδι να μην είναι πολύ καυτό.
bottom of page