Υλικά
Για 24 τυροπιτάκια:
1 συσκευασία Φρέσκο Φύλλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KANAKI
250 γρ. τριμμένη φέτα
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
150 γρ. τριμμένο μανούρι
3 αβγά
½ κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. μαυροκούκι
100 γρ. λιωμένο βούτυρο για τα φύλλα
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Προετοιμασία - Βήματα
Βάζετε σε ένα μπολ τη φέτα, το μανούρι, την παρμεζάνα, το κύμινο και το μαυροκούκι. Χτυπάτε ελαφρά τα αβγά, τα ρίχνετε στο μείγμα των τυριών και ανακατεύετε.
Όταν ετοιμάσετε τα τυροπιτάκια όπως στις οδηγίες, ζεσταίνετε το σπορέλαιο και τα τηγανίζετε. Τα αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε.
Για να φτιάξετε Τριγωνάκια:
Ανοίγετε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας και τα κόβετε κατά μήκος σε 4 λωρίδες.
Παίρνετε μία λωρίδα από το φύλλο και την αλείφετε με βούτυρο. Βάζετε στη μία γωνία μία κουταλιά από τη γέμιση, διπλώνετε το φύλλο σκεπάζοντας τη γέμιση και σχηματίζοντας ένα τρίγωνο.
Συνεχίζετε να διπλώνετε το φύλλο σε τριγωνικό σχήμα. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα υλικά.