Υλικά
1 συσκευασία Φρέσκια ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
5 αχλάδια
½ lt ροζέ κρασί
½ κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
2 stick κανέλα
100 γρ. αμύγδαλα (ελαφρώς καβουρδισμένα)
Γιαούρτι για το σερβίρισμα
Προετοιμασία - Βήματα
Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με ροζέ κρασί, κρυσταλλική ζάχαρη, 2 stick κανέλας και νερό μέχρι να τα σκεπάσει. Μόλις πάρει βράση το μείγμα, αποσύρουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Βάζουμε τη φρέσκια ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΝΑΚΙ σε μια ταρτιέρα και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια της σφολιάτας. Βάζουμε από πάνω μια άλλη ταρτιέρα και ψήνουμε στους 170°C για 25-30 λεπτά.
Κόβουμε τα αχλάδια κυδωνάτα και τα στρώνουμε πάνω στη σφολιάτα. Δεν πετάμε το σιρόπι τους.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι αμυγδάλου, την άχνη ζάχαρη και την κανέλα. Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε πάνω στην τάρτα. Πασπαλίζουμε με το μείγμα από αλεύρι, ομοιόμορφα. Ψήνουμε την τάρτα στο γκριλ για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Σερβίρουμε με γιαούρτι και με το σιρόπι από τα αχλάδια.