Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
5 αβγά
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
1 cup κρέμα γάλακτος
1/2 cup χυμό λεμονιού
3/4 cup κρυσταλλική ζάχαρη
Προετοιμασία - Βήματα
Τοποθετούμε τη Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI πάνω στην ταρτιέρα, χωρίς να περικόψουμε το υλικό που περισσεύει. Με ένα πιρούνι δημιουργούμε μικρές τρύπες στην επιφάνεια της ζύμης ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα χωρίς να φουσκώσει και στη συνέχεια τοποθετούμε την ταρτιέρα στο φούρνο, ψήνοντας στους 170°C για 20 λεπτά.
Με ένα ζέστερ παίρνουμε το ξύσμα από τα λεμόνια και στη συνέχεια το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο δοχείο προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αβγά και την κρέμα γάλακτος. Με ένα φουέ, αναμειγνύουμε τα υλικά.
Βγάζουμε την ταρτιέρα από το φούρνο και περικόβουμε τη ζύμη που έχει περισσέψει. Περιχύνουμε τη ζύμη με τη γέμιση της τάρτας και ψήνουμε για ακόμη 40 λεπτά στους 170°C.
Ξεφορμάρουμε το γλυκό από το σκεύος και γαρνίρουμε με φράουλες και σαντιγί.