Υλικά
1 φύλλο Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
Για τη γέμιση:
4 κολοκυθάκια τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
150 γρ. φέτα σε τρίμματα
250 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
2 κ.σ. εβαπορέ γάλα
2 αβγά
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Στρώνουμε τη Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI σε ταρτιέρα 22 εκ.
Για τη γέμιση με κολοκυθάκια:
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια (ή την κολοκύθα) και τα καρότα. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαραθούν για 5′. Αποσύρουμε. Προσθέτουμε τα τυριά στη γέμιση και το φρέσκο τυρί κρέμα.
Προσθέτουμε τα αβγά, το γάλα και τον άνηθο. Τα προσθέτουμε στη γέμιση και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ψήνουμε την τάρτα κολοκύθι σε καλά προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170°C για περίπου 35' να ροδίσει. Αφήνουμε να σταθεί 10′ για να σταθεροποιηθεί και σερβίρουμε τη ζεστή τάρτα με πράσινη σαλάτα.