Υλικά
(για 24 κομμάτια)
Για τα ρολά
12 φύλλα ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
Ελαιόλαδο για τα φύλλα
Για τη γέμιση:
6 κ.σ. ελαιόλαδο
5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 κιλό σπανάκι μόνο τα φύλλα χοντροκομμένα
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
200 γρ. φέτα κομμένη σε τρίμματα
2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα
Αλάτι-πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Για τη γέμιση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία σοτέζα.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσο, πιπέρι, αλάτι και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Ρίχνουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Έπειτα, προσθέτουμε τον άνηθο, τη φέτα, τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Για τα ρολά:
Απλώνουμε τα φύλλα σε μια επιφάνεια, τα κόβουμε σε 4 λωρίδες.
Παίρνουμε μια λωρίδα, αλείφουμε με ελαιόλαδο και το καλύπτουμε με μια δεύτερη λωρίδα.
Βάζουμε από μια κουταλιά γέμιση, κλείνουμε τα πλαϊνά και τυλίγουμε σε ρολό.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα και γέμιση.
Μεταφέρουμε τα ρολά σε ένα αντικολλητικό ταψί, λαδώνουμε στην επιφάνια τα ρολά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180°C για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν χρώμα.