top of page
Υλικά
1 συσκευασία ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
250 γρ. φέτα
1 cup λιαστή ντομάτα
Πάστα ντομάτας
1 ματσάκι σχοινόπρασο
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο
Θυμάρι
Αλάτι
Προετοιμασία - Βήματα
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τη λιαστή ντομάτα.
Απλώνουμε την σφολιάτα και απλώνουμε με ένα πινέλο την πάστα ντομάτας.
Πασπαλίζουμε το σχοινόπρασο να πάει παντού.
Απλώνουμε τη φέτα να είναι ομοιόμορφα απλωμένη στη σφολιάτα.
Ρίχνουμε και τη λιαστή ντομάτα.
Τυλίγουμε τη σφολιάτα σε ρολό. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα για να σφίξει.
Αφαιρούμε το ρολό από την κατάψυξη και το κόβουμε σε φέτες.
Απλώνουμε τα ρολάκια σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, με πάνω και κάτω αντίσταση και τοποθετημένο στο κέντρο του φούρνου για 20 λεπτά περίπου.
bottom of page