Υλικά
Πίτσα με μανιτάρια και πατάτα:
1 συσκευασία Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Μανιτάρια
Ψητές πατάτες
Γραβιέρα
Λευκό κατσικίσιο τυρί
Κουκουνάρι, θυμάρι
Ελαιόλαδο
Πίτσα με κοτόπουλο και σάλτσα:
1 συσκευασία Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Κοτόπουλο
Γραβιέρα, blue cheese
Κάστανα
1 κούπα ντοματίνια
Ελαιόλαδο, αλάτι
Προετοιμασία - Βήματα
Χρόνος ψησίματος 8’ κάθε πίτσα, χαμηλά στο φούρνο, αντίσταση πάνω & κάτω. Ο φούρνος να είναι προθερμασμένος στους 250°C
Βάζω τη ζύμη στο ταψί χωρίς να αφαιρέσω το χαρτί από κάτω και απλώνω τη βάση (μανιτάρια), τρίβω τη γραβιέρα και το κατσικίσιο τυρί. Προσθέτω κουκουνάρι αρκετό και θυμάρι/δενδρολίβανο. Ανακατεύω ελαφρώς τα υλικά και περιχύνω λίγο
ελαιόλαδο.
Για τη σάλτσα:
Βάζω στο blender 1 κούπα ντοματίνια, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και μερικά κάστανα. Την απλώνω στη ζύμη, προσθέτω κοτόπουλο/γαλοπούλα, τρίβω λίγη γραβιέρα και blue cheese. Χοντροκόβω τα υπόλοιπα κάστανα και τα προσθέτω.