Υλικά
Για 4 ατομικές πίτες:
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε λεπτές φέτες
200 γρ. ανθότυρο
100 γρ. τριμμένη γλυκιά γραβιέρα
2 κ.γ. θυμάρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 αβγό χτυπημένο
2 κ.σ. μαυροκούκι
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Καθαρίζετε και κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και τα αφήνετε να καραμελώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σοτάρετε τα λουκάνικα σε αντικολλητικό τηγάνι. Βάζετε σε ένα μπολ τα σοταρισμένα λουκάνικα, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το ανθότυρο, το θυμάρι και τη γραβιέρα και τα ανακατεύετε ελαφρά. Ετοιμάζετε τις πίτες σύμφωνα με τις οδηγίες και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C για 45 – 50 λεπτά.
Για να φτιάξετε Ατομικές πίτες:
Ανοίγετε τη ζύμη της Πίτσας στον πάγκο εργασίας και το κόβετε σε 4 μέρη. Μοιράζετε τη γέμιση στη μισή επιφάνεια κάθε κομματιού, αφήνοντας περίπου ένα εκατοστό κενό από τις άκρες της ζύμης.
Αλείφετε τις άκρες της ζύμης με νερό και διπλώνετε κάθε φύλλο στη μέση κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς.
Βάζετε τις πίτες σε ρηχό ταψί, αλείφετε την επιφάνεια με το χτυπημένο αβγό και πασπαλίζετε με το σουσάμι.