Υλικά
Για τις φλογέρες
4 φύλλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KANAKI
Ελαιόλαδο για τα φύλλα
200 γρ. mozzarella τριμμένη
200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα περασμένη στο multi
8 κ.σ. μουστάρδα απαλή
Πάπρικα καυτερή
Προετοιμασία - Βήματα
Για τις φλογέρες:
Απλώνουμε ένα φύλλο παραδοσιακό σε μια επιφάνεια, αλείφουμε με ελαιόλαδο και στη συνέχεια το αλείφουμε με μουστάρδα.
Πασπαλίζουμε με λίγη καυτερή πάπρικα, μετά με μοτσαρέλα/γραβιέρα και τέλος με τη γαλοπούλα.
Τυλίγουμε το φύλλο ξεκινώντας από τη μεγάλη του πλευρά σε μια μεγάλη φλογέρα.
Κόβουμε λίγο τις δυο άκρες διαγώνια και στη συνέχεια την κόβουμε σε 3 ίσα κομμάτια, κομμένα με τον ίδιο τρόπο.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα και υπόλοιπα υλικά.
Μεταφέρουμε τις φλογέρες σε ένα αντικολλητικό ταψί, αλείφουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα πάπρικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθεί το φύλλο και να πάρει χρώμα.