top of page
Υλικά
1 Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
160 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
160 γρ. ένταμ τριμμένο
1 αβγό
πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Χτυπήστε το αβγό. Προσθέστε τα τυριά και λίγο πιπέρι. Ανακατέψτε καλά. Βάλτε σε κάθε πεϊνιρλάκι μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού γέμιση. Ψήστε τα στους 180°C για 30 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε φούρνο με αντιστάσεις. Βουτυρώστε τα μόλις ψηθούν για πιο πλούσια γεύση.
Για να φτιάξετε Πεϊνιρλάκια:
Κόβουμε τις 4 κάθετες λωρίδες της συσκευασίας σε 4 κομμάτια.
Γεμίστε κάθε μικρό παραλληλόγραμμο με τη γέμιση.
Ανασηκώστε τη ζύμη και τσιμπήστε τις δύο άκρες σχηματίζοντας το πεϊνιρλί. Για να κολλήσουν οι δύο άκρες βρέξτε το ελαφρά με λίγο γάλα.
bottom of page