Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
300 γρ. σκληρή φέτα τριμμένη
4 κ.σ. φρέσκος δυόσμος
ψιλοκομμένος ή 2 κ.γ. ξερός
λάδι για το τηγάνισμα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Ανακατέψτε το τυρί με το δυόσμο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Φτιάξτε τα τηγανόψωμα σύμφωνα με τις οδηγίες και τηγανίστε τα τηγανόψωμα σε λάδι που έχετε ζεστάνει σε μέτρια φωτιά (το λάδι δεν πρέπει να είναι καυτό για να προλάβουν να ψηθούν σε βάθος τα τηγανόψωμα σας). Όταν γίνουν χρυσό-ξανθά, βγάλτε τα σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν. Σερβίρετέ τα ζεστά.
Για να φτιάξετε Τηγανόψωμα:
Κόψτε κάθε λωρίδα της Ζύμης για πίτσα σε 4 κομμάτια.
Πάρτε ένα κομμάτι ζύμης, πλάστε το με το χέρι για να ανοίξει περισσότερο.
Βάλτε 1 γεμάτη κουταλιά από τη γέμιση. Ενώστε τις τέσσερις άκρες και ζυμώστε το στο χέρι πατώντας το με τις παλάμες σας για να γίνει ένας δίσκος με διάμετρο 5 εκ. περίπου.