Υλικά
1 συσκευασία Φρέσκο Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι μάραθο
1 μαραθόριζα
200 γρ. σπανάκι baby
250 γρ. ανθότυρο ή νωπή μυζήθρα
150 γρ. τριμμένη γραβιέρα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC .
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τη μαραθόριζα και το σπανάκι baby. Αλατίζουμε, προσθέτουμε ανθότυρο, τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε τη γέμιση στο αλάτι και διορθώνουμε αν χρειαστεί.
Λαδώνουμε ένα λεπτό ταψάκι και απλώνουμε δύο φρέσκα φύλλα ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI. Προσθέτουμε τη γέμιση πάνω στα φύλλα και κλείνουμε καλά την πίτα. Δεν ξεχνάμε να πασπαλίζουμε με λάδι τα φύλλα. Με ένα πιρούνι κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια της πίτας και ψήνουμε στο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι η πίτα να πάρει ωραίο χρώμα.