top of page
Υλικά
1 συσκευασία Φύλλο ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
1 κ.σ. κανέλα
½ κούπα ζάχαρη
3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα:
½ κιλό τυρί κρέμα
½ κούπα ζάχαρη
1 δόση βανίλιας
Προετοιμασία - Βήματα
Σε ένα μπολ βάζουμε μισό κιλό τυρί κρέμα, μισή κούπα ζάχαρη και μια δόση βανίλιας, και ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας κανάκι, το απλώνουμε στο ταψί, μαζί με τη λαδόκολλα και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες για να μη φουσκώσει πολύ η ζύμη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C, πάνω κάτω αντίσταση και αέρα και το ψήνουμε για 15 λεπτά. Όταν ψηθεί η σφολιάτα την αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε το μείγμα. Παίρνουμε το δεύτερο φύλλο και το απλώνουμε από πάνω. Πάνω από το φύλλο βάζουμε λιωμένο βούτυρο, ζάχαρη, κανέλα και ξαναβάζουμε το γλυκό στο φούρνο για 35-40 λεπτά.
bottom of page