top of page
Υλικά
1 συσκευασία Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Λάδι για τηγάνισμα
Τυρί κρέμα
Μαρμελάδα ντομάτας
Μπέικον
Τηγανητά αβγά
Φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
Προετοιμασία - Βήματα
Ξετυλίγουμε τη ζύμη για πίτσα και την κόβουμε σε 3 ίσα κομμάτια. Διπλώνουμε κάθε κομμάτι ζύμης και τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Αφαιρούμε τα τηγανισμένα κομμάτια από το τηγάνι και τα ανοίγουμε προσεκτικά. Αλείφουμε κάθε κομμάτι με τυρί κρέμα. Προσθέτουμε από πάνω μαρμελάδα ντομάτας. Συμπληρώνουμε με κομμάτια μπέικον, τηγανητά αβγά και φρέσκα φύλλα κόλιανδρου.
Σερβίρουμε.
bottom of page