top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Μπακλαβάς Παγωτό με Φύλλο Κρούστας
Ladle.png

Μπακλαβάς Παγωτό με Φύλλο Κρούστας

Υλικά

1 συσκευασία Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
Καρύδια, τριμμένα
Φυστίκια, τριμμένα
Ελαιόλαδο
Μέλι
Παγωτό καϊμάκι ή βανίλια

Προετοιμασία - Βήματα

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Λαδώστε ελαφρύς με πινέλο ένα φύλλο κρούστας και απλώστε από πάνω τριμμένα καρύδια και φυστίκια. Καλύψτε με ένα δεύτερο φύλλο κρούστας, το οποίο επίσης λαδώνετε και πασπαλίζετε με τα τριμμένα καρύδια και φυστίκια. Τοποθετήστε ένα τρίτο φύλλο κρούστας, λαδώστε το και κόψτε το σε 12 ίσα κομμάτια. Τοποθετήστε τα κομμάτια σε φόρμες για cup cakes. Ψήστε στο φούρνο για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σερβίρετε τα ζεστά, συνοδεύοντας με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι ή βανίλια στη μέση. Περιχύστε με μέλι και πασπαλίστε με επιπλέον τριμμένα καρύδια και φυστίκια για επιπλέον γεύση.

bottom of page