

ΚΑΤΑΪΦΙ

Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.
Οδηγίες Απόψυξης:
Πριν να χρησιµοποιήσετε το προϊόν, µπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας, ή αφήστε τo να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να αποψύχετε το καταΐφι µέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μη προσπαθήσετε να το ξετυλίξετε αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιµοι να χρησιµοποιήσετε το καταΐφι και διατηρήστε το σκεπασµένο µε µια υγρή πετσέτα µέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να µη χάσει την υγρασία του.
Συμβουλή:
Αν αφού τελειώσετε την συνταγή, σας έχει µείνει επιπλέον προϊόν, µπορείτε να το τυλίξετε καλά σε µια πλαστική σακούλα (για να διατηρήσει την υγρασία του) και να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο σας για περίπου µια εβδοµάδα.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.
