ΣΦΟΛΙΑΤΑ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου (0°C - 4°C) µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. µπροστινή όψη συσκευασίας). Η ηµεροµηνία λήξης ισχύει όσο το προϊόν παραµένει στην αεροστεγή του συσκευασία. Όταν ανοιχτεί, θα πρέπει να χρησιµοποιηθεί αµέσως.
Κάθε συσκευασία περιέχει 2 φύλλα (30x37cm περίπου).
Οδηγίες Χρήσης:
-
Ξετυλίξτε τη ζύµη πάνω στο πλαστικό φιλµ που είναι τυλιγµένη η ζύµη και αναποδογυρίστε την µε το πλαστικό φιλµ στην βουτυρωµένη ταρτιέρα ή στο ταψί σας.
-
Στη συνέχεια πατήστε µε τα χέρια σας από την πλευρά του φιλµ ώστε η ζύµη να πάρει τη µορφή του σκεύους σας, ξεκολλήστε το φιλµ απλά τραβώντας το και θα έχετε µεταφέρει τη ζύµη, χωρίς καν να λερώσετε τα χέρια σας.
-
Αν απαιτείται κόψιµο, µπορείτε να κάνετε την προεργασία πάνω στο πλαστικό φιλµ, διατηρώντας τον πάγκο της κουζίνας σας καθαρό.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, φυτική µαργαρίνη ([µη υδρογονωµένα φυτικά έλαια {από: ηλίανθο, βαµβακόσπορο, σόγια} και µη υδρογονωµένα φυτικά λίπη {από: φοίνικα} σε µεταβαλλόµενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωµατοποιητές [µόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη {από: ηλίανθο}], ρυθµιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωµα), νερό, αρωµατικές ύλες, αλάτι, ρυθµιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ).
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: γάλα, αβγό, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ.
! Η Φρέσκια ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI είναι συσκευασµένη σε προστατευτική ατµόσφαιρα.