ΛΕΠΤΗ
Ζύμη για ΠΙΤΣΑ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου (2°C – 8°C) μέχρι την ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. μπροστινή όψη συσκευασίας). Η ημερομηνία λήξης ισχύει όσο το προϊόν βρίσκεται στη συσκευασία στις παραπάνω θερμοκρασίες.
Κάθε συσκευασία περιέχει ένα φύλλο ζύμης (37x26cm περίπου).
3 Βήματα για Σπιτική Πίτσα:
-
Αφαιρέστε τη ζύμη από το ψυγείο περίπου 10 λεπτά πριν από τη χρήση. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C στον αέρα ή στους 200°C στις αντιστάσεις. Ξετυλίξτε τη ζύμη και απλώστε την στο ταψί σας όπως είναι πάνω στο χαρτί ψησίματος. Αν θέλετε μπορείτε να διπλώσετε λίγο (1 cm) τις άκρες της ζύμης για να δημιουργηθεί μια κρούστα περιμετρικά όταν ψηθεί.
-
Καλύψτε τη ζύμη με σάλτσα ντομάτας και προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά (π.χ. τυριά, αλλαντικά, πιπεριές, μανιτάρια).
-
Τοποθετείτε το ταψί μια θέση κάτω από τη μεσαία και ψήνετε για 15’ - 20’ περίπου.
! ΠΡΟΣΟΧΗ! Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.
Μην χρησιμοποιείτε το grill. Μην τρώτε τη ζύμη ωμή. Η ζύμη θα πρέπει να έχει ψηθεί πριν να καταναλωθεί.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, αιθυλική αλκοόλη, διογκωτικά αρτοποιίας (διφωσφορικό δινάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο), ελαιόλαδο, γλουτένη σίτου, αλάτι, γαλακτωματοποιητής (μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), δεξτρόζη, άμυλο σίτου, μαγιά, αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ).
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα.
Παράγεται στην Αυστρία µε αλεύρι από την ΕΕ.
! Η Φρέσκια ΛΕΠΤΗ Ζύµη για ΠΙΤΣΑ KANAKI είναι συσκευασµένη σε προστατευτική ατµόσφαιρα.